Oliefri kompressor til tankvogn fra GHH-RAND

Vi kan levere en skruekompressor til enhver tankvogn i Vejle og hele Danmark, men vi forhandler kun oliefrie skruekompressorer fra det tyske GHH-RAND. En kompressor er måske den allervigtigste enkeltdel på en tankvogn, og derfor er kvaliteten alfa og omega.

Det kan ganske enkelt ikke betale sig at gå på kompromis med sin kompressor – tværtimod kan det nemt blive en dyr fornøjelse at spare på en kompressor. Derfor anbefaler vi kun vores oliefrie skruekompressorer eller silokompressorer fra GHH til alle.

Hvorfor oliefri kompressor?

​Med en oliefri kompressor har du garanti for en 100 % hygiejnisk kompression, hvorimod du med en traditionel oliekompressor risikerer at få en lækage, der i værste fald kan sende olie ind i selve tanken og ødelægge lasten. Dette problem er løst på forhånd, hvis du bruger en oliefri GHH-kompressor fra os.​

​Selvom en skruekompressor kan være dyrere i anskaffelse, er den altid billigere i anvendelse end en traditionel kompressor. Desuden er en skruekompressorer langt mere driftssikker end en lamelkompressor - en oliefri kompressor går ganske enkelt ikke så let i stykker.

Der ydes med andre ord mange flere timers kompression, før der skal bruges penge på reparationer, hvilket er en besparelse i sig selv. Samtidig giver det større sikkerhed mod forsinkelser i transporten på grund af problemer med kompressoren.

Kontakt os for at få oliefri skruekompressor tilbud

​Du kan kontakte os hos Midttank på telefon 70 25 33 22 eller på vores e-mail, som er midttank@midttank.dk, hvis du vil høre mere om en oliefri skruekompressor fra GHH-RAND.

✓​ VOGNE I HØJESTE KVALITET​

✓​ MANGE TILFREDSE KUNDE

✓ KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Facebook

​Midttank Billund A/S

​​Ammitsbølvej 37, 7100 Vejle | Telefon: 70 25 33 22 | E-mail: midttank@midttank.dk | CVR: 60310718​