​Silotanke fra Spitzer som sættevogn, lastbil eller hænger

​Hos Midttank har vi stor erfaring og ekspertise på transportområdet, herunder inden for silotanke. Derfor ved vi præcist, hvilke behov den moderne vognmand har for silotanke. Du kan blot henvende dig til os og fortælle, hvad du kører med, så kan vi give den nødvendige rådgivning og hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning inden for silotanke til kunder i Vejle og resten af Danmark.

Vi forhandler silotanke der kan dække alle krav

​Vi forhandler blandt andet kvalitetsløsninger fra det tyske Spitzer, der producerer silotanke, som kan dække alle de krav, der stilles til transport af pulveriserede produkter af enhver type.

Spitzer i Tyskland har i det hele taget specialiseret sig i silotanke til transport af pulver og piller.Derfor er de blandt de førende producenter af siloopbygninger i Europa og andre steder i verden. Der er således tale om høj kvalitet, der gør det til en sikker investering i fremtiden.

Du kan vælge sættevogne eller anhænger som silotanke

​Spitzer har blandt andet silotanke, der kan vippe ligesom en tipsættevogn. Desuden har de silovogne, der fungerer som en selvstændig anhænger. 

En af de mest almindelige silotanke er tip-silo, der enten kan bruges til fødevarer eller andre formål. Disse vil typisk være udstyret med en kompressor til at tømme tanken med. 

Hvis du kigger på en silotank, kan du overveje en tip-silo eller en lignende silo fra Spitzer. 

Du kan ringe til os på telefon 70 25 33 22, men du kan også sende en e-mail til os på midttank@midttank.dk. Alternativt kan du bruge vores kontaktformular her på siden

✓​ VOGNE I HØJESTE KVALITET​

✓​ MANGE TILFREDSE KUNDE

✓ KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Facebook

​Midttank Billund A/S

​​Ammitsbølvej 37, 7100 Vejle | Telefon: 70 25 33 22 | E-mail: midttank@midttank.dk | CVR: 60310718​