​Tankvogne fra Magyar til flydende produkter

Hos Midttank kan vi tilbyde absolut professionelle tankopbygninger fra den franske producent Magyar. Magyar er blandt Europas førende inden for tankvogne til transport af blandt andet levnedsmidler, kemikalier, olie og benzin. I dag har virksomheden mere end 70 års erfaring på området. Vi tilbyder tankvogne til kunder i Vejle og resten af Danmark.

Du kan få tankvogne som sættevogn, lastvogn og anhænger

​Tankvogne fra Magyar kan leveres som anhængere, lastvogne, modulvogntog og sættevogne. Det er med andre ord muligt at få tankvogne, der passer til alle behov inden for vejtransport.

Magyar startede med at specialisere sig i tankvogne til mælk, og disse erfaringer med svejsning i rustfrit stål og aluminium førte senere til, at de også begyndte at lave tanke til transport af andre flydende produkter. I dag laver de alle slags tanke til alle typer af formål, lige fra togvogne til containere.

Vi har stor viden og erfaring med salg af tankvogne

​Vi har opnået stor viden og bred erfaring med tankvogne, herunder med de daglige udfordringer inden for transport af levnedsmidler, kemikalier, olie og benzin. Derfor er vi i stand til at give gode råd og solid vejledning i at vælge den rette løsning inden for tankvogne, og vi lægger vægt på langtidsholdbare løsninger.

Som noget nyt arbejder vi med opbygning af gylletrailer til flytning af gylle

Hvis du skal bruge en ny tankvogn, bør du kigge nærmere på tankvogne fra Magyar. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 25 33 22, eller du kan sende en e-mail til midttank@midttank.dk. Du kan ligeledes anvende vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

✓​ VOGNE I HØJESTE KVALITET​

✓​ MANGE TILFREDSE KUNDE

✓ KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Facebook

​Midttank Billund A/S

​​Ammitsbølvej 37, 7100 Vejle | Telefon: 70 25 33 22 | E-mail: midttank@midttank.dk | CVR: 60310718​