​Pulvertanke fra Spitzer til transport af pulver

​Her hos Midttank har vi stor viden og erfaring med pulvertanke til blandt andet vognmænd, landbrug og industri i Vejle og resten af Danmark

Derfor kender vi også til de daglige udfordringer inden for transport af pulver, og derfor er du velkommen til at få råd og vejledning i at vælge den rette løsning inden for pulvertanke.

Alle Spitzers pulvertanke er i høj kvalitet

​Vi har valgt at fokusere på pulvertanke fra det tyske firma, Spitzer. Spitzer er blandt de førende producenter af siloopbygninger i Europa og andre steder i verden.

De har med andre ord specialiseret sig i pulvertanke til transport af alle former for pulverprodukter. Der er i det hele taget tale om pulvertanke i høj kvalitet, der gør alle deres siloopbygninger til en sikker investering langt ind i fremtiden.

​Spitzer har flere slags pulvertanke, og de kan fås enten som liggende silo eller tip-silo. En af de mest almindelige pulvertanke er tip-silo, der enten skal benyttes til fødevarer eller andre formål.

​Her kan du vælge at få et pumpesystem til at tømme tanken med. Til aflæsning af pulvertanke bruges en kompressor, som giver op til 2 bars tryk.

Kontakt os for at høre mere om en pulvertank

​Hvis du har brug for en ny pulvertank, bør du overveje en tankopbygning fra Spitzer. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 70 25 33 22, eller du kan vælge at sende en e-mail til os på vores e-mail, som er midttank@midttank.dk.

Vi har også en kontaktformular her på siden, som du kan bruge. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål om vores pulvertanke og hjælpe dig med at vælge den rette løsning.

​​

✓​ VOGNE I HØJESTE KVALITET​

✓​ MANGE TILFREDSE KUNDE

✓ KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Facebook

​Midttank Billund A/S

​​Ammitsbølvej 37, 7100 Vejle | Telefon: 70 25 33 22 | E-mail: midttank@midttank.dk | CVR: 60310718​